Voor boomverzorging ben je bij ons aan het juiste adres. Bomen horen bij onze omgeving.

Zij bepalen het straatbeeld en geven ons zuurstof. Bomen dienen dan ook goed onderhouden te worden. Onder boomverzorging valt onder andere het bomen snoeien, bomen kappen. Tevens wordt tijdens de boomverzorging de boom gecontroleerd op ziektes en plagen. Zowel particulieren, als bedrijven nemen contact met ons op voor de verzorging van bomen.Voor de gezondheid van de boom is het belangrijk om op juiste momenten de boom te laten snoeien.


Uiteraard dient dit op een juiste wijze gedaan te worden. Verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen voor de boom hebben. Scheefgroei kan optreden, maar ook is een verkeerd gesnoeide boom meer vatbaar voor ziektes en plagen. Een ander reden voor het snoeien van bomen, betreft de grootte van de boom. Is de boom te groot voor de achtertuin, neemt hij teveel ruimte in beslag of houdt hij teveel zonlicht tegen? Ook dan is snoeien een goede optie. Door het toppen van de boom, blijft de boom zijn huidige formaat behouden en past hij perfect in je tuin.

Bomen laten verwijderen

Wanneer tijdens de boomverzorging blijkt dat de boom ziek is of een plaag heeft, proberen we deze uiteraard te bestrijden. Echter in sommige gevallen is dit niet mogelijk. De boom zal verwijderd moeten worden.

Dankzij onze kennis op het gebied van boomverzorging, kunnen we je hierin uitstekend adviseren. Bomen rooien of bomen vellen, wij helpen je bij de keuze.

Bij het rooien van de boom, wordt de boom in zijn geheel verwijderd. Ook de boomwortels worden verwijderd. Dat gebeurt met een stobbenfrees. Je hebt dan geen boomstronk meer in de tuin en kunt deze grond voor andere doeleinden gebruiken. Bij het bomen vellen, laten we de boomstronk staan. De tuin wordt niet omgespit, dus minimale overlast. Ook je boom in goede conditie houden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor boomverzorging. Voor zowel grote of kleine klussen staan we voor je klaar. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken en beoordelen en zorgen ervoor dat je boom weer in topconditie komt!

Vrijblijvend offerte of prijsopgaaf opvragen?


Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.