Tuinaanleg

Vindt u uw tuin te saai of bent u toe aan een nieuwe tuin? Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg of het realiseren van aanpassingen binnen uw tuin.

Tuinaanleg realiseren wij zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Voor ons is een tuin meer dan alleen maar een stuk grond met planten, tegels en stenen. Wij zijn van mening dat een tuin ook een plaats is voor rust en genegenheid, een plaats waar families regelmatig samenkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een fijne plek om te kunnen ontspannen en ongestoord terug te trekken. Wij zien het als een geheel, de woning en de tuin als verlengstuk!Tuinen rondom bedrijven, instellingen, verzorgingstehuizen en openbare gebouwen krijgen een steeds prominentere plaats in de samenleving.


Naast uiterlijke verfraaiing zorgt uw bedrijfstuin voor een prettige werkomgeving. Om te komen tot een exclusief tuinontwerp zullen we alle nodige facetten inventariseren.

De aanleg van uw bedrijfstuin is bij Arjen Witteveen Groenvoorziening in vertrouwde handen!

Sterk in alle soorten bestrating

Wij leggen alle soorten stenen en tegels en zorgen ervoor dat uw bestrating of sierbestrating er mooi en strak uitziet, zodat u hier nog jaren van kunt genieten. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van o.a. paden, terrassen, opritten en overige bestrating.

Grondwerk voor een goede tuinbestrating

Het grondwerk is erg belangrijk voor het leggen van een goede tuinbestrating. Met grond die goed is voorbereid wordt voorkomen dat de bestrating gaat verzakken. Daarnaast is het bij het grondwerk al belangrijk dat er goed rekening wordt gehouden met het weglopen van (regen)water. Hier begaan veel doe-het-zelvers nog weleens fouten. Het grondwerk is essentieel voor een goed gelegde bestrating. Uiteraard voeren wij ook het grondwerk voor u uit wanneer wij uw tuin of oprit gaan bestraten. Wij hebben jarenlange ervaring met het voorbereiden van de grond op bestrating. Daarnaast beschikken wij over de juiste machines die ons helpen voor u het optimale resultaat te behalen.

Vrijblijvend offerte of prijsopgaaf opvragen?


Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.