Tuinonderhoud

Tuinonderhoud particulier

De tuin leeft en is constant in beweging, planten groeien en seizoenen wisselen. Om lang van uw tuin te kunnen genieten, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Op het gebied van onderhoud zijn wij van alle markten thuis. Voor-, zomer- en najaarssnoei, gazononderhoud, bemesting, vakkundige bestrijding van ziekten en plagen, onkruidbestrijding, gewasbescherming en nog veel meer.Wij hebben meerdere oplossingen voor u wat betreft het onderhoud van uw tuin. Ook als u kennis nodig heeft van beplanting kunt u bij ons terecht. De werkzaamheden kunnen variëren van grasmaaien en snoeien tot het zomer klaar maken van uw tuin.


Wij bieden hiervoor verschillende contracten aan, voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Denk aan een voor- en najaarsbeurt, maar ook voor tuinonderhoud op afroepbasis of in het kader van een periodiek onderhoudscontract. Op die manier blijft de tuin altijd aan de afgesproken wensen voldoen.

Tuinonderhoud zakelijk

Het mooie groen rond uw bedrijfspand verdient aandacht. Want als de omgeving van uw bedrijf er goed verzorgd uitziet, straalt dit vertrouwen uit naar uw klanten.

Totale ontzorging

Om uw bedrijfstuin mooi te houden, is er vakkundig en regelmatig onderhoud nodig. Dat bieden wij! Wij nemen de zorgen voor u uit handen. Wilt u voor- of najaarsonderhoud, of liever op afroep? Als u regelmatig onderhoud wilt, spreken we met u een onderhoudsabonnement op maat af.

Vrijblijvend offerte of prijsopgaaf opvragen?


Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.