Gras aanleg en gazon onderhoud

Wanneer u graszoden wilt leggen of gras wil zaaien in Nunspeet of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij beschikken over een minitrekker met zaaimachine, waardoor wij in staat zijn om ook grote vlakken grond in te zaaien.Is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat of heeft het gazon onderhoud nodig?


Neem dan contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn met het aanleggen en onderhouden van gazons.

Oude grasmat verwijderen

Het verwijderen van de oude grasmat kan op de verschillende manieren. Bij braak liggende grond is het frezen van de grond met een over-top frees voldoende. Een andere optie is het afplaggen van het oude gazon, hiermee wordt de bovenste grondlaag verwijderd, vervolgens wordt er nieuwe grond opgebracht. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn, om onkruidzaden en wilde grassoorten te verwijderen of om de grondslag te verlagen.

Ondergrond verfijnen

Het verfijnen van de grond kan, door middel van frezen, spitten of over-top frezen. Hierover volgt de uitleg van de soorten grondbewerking Frezen; bij frezen wordt de grond verfijnt/verpulverd Spitten; dit is een diepe grondbewerking, waardoor verschillende grondlagen worden vermengt Over-top frezen; hierbij wordt de grove grondlaag (zoals planten resten) begraven en komt de fijne grondlaag boven te liggen.

Vrijblijvend offerte of prijsopgaaf opvragen?


Wilt u een offerte of prijsopgaaf van ons ontvangen? Graag maken we een inventarisatie van uw wensen waarna we u een prijsopgaaf doen toekomen.